In de praktijk verwelkomen we diëtiste Lisa Tavernier. Lisa studeerde af als diëtiste in juni 2019 aan de Hogeschool Vives te Brugge. Daarna behaalde ze diploma’s in de specialisaties diabetes, sportvoeding en voeding bij oncologie. Lisa komt op regelmatige basis in de praktijk langs. Online kan er via haar website een afspraak gemaakt worden bij ons (www.dietistelisatavernier.be).

Zij is zelf fervent triatleet en houdt ervan begeleiding te geven op zowel recreatief, als professioneel niveau. Zij begeleidt dagelijks fietsers, zwemmers, lopers en triatleten. Dit combineert ze telkens met het juiste voedingsadvies. Om een goede evolutie te maken neemt ze op frequentie basis lactaattesten af in het lopen of fietsen. Deze resultaten implementeert ze in uw opbouw en evolutie. Op basis van een individueel schema via Coachbox (online trainingsplatform) maakt Lisa trainingen en houdt ze een oogje in het zeil bij al uw trainingen. Met tips & tricks helpt ze u tot een hoger niveau. 

Aarzel niet contact op te nemen voor meer informatie omtrent de verschillende mogelijkheden via haar wesbite www.dietistelisatavernier.be. of telefonisch via 0474 65 54 66